Over Verandapaleis

Over Veranda Paleis

Verandapaleis werkt samen met en is onderdeel van Master Home Comfort.

Master Home Comfort is het vertrouwde adres voor uw kunststof en aluminium kozijnen, maar ook voor ramen, deuren, schuifpuien, terrasoverkappingen, tuinkamers, en veranda zonweringen.

Kunststof of aluminium kozijnen

Kunststof of aluminium kozijnen van Master Home Comfort zijn een investering waar u nagenoeg een levenslang plezier van heeft. De kozijnen verhogen de waarde van uw huis en zijn een streling voor het oog. Ze zijn onderhoudsvrij, inbraakpreventief en dragen bij aan lagere energiekosten.

De kunststof kozijnen worden vervaardigd uit in duurzaamheid en schoonheid K-Vision kozijnprofielen de absolute top.

Aluminium profielen

Voor onze aluminium kozijnen leveren wij alleen de allerbeste kwaliteit op het gebied van aluminium profielen. Uw kozijnen en deuren worden vervaardigd uit profielen van het topmerk Heroal en Aluplast.

Gaat uw voorkeur uit naar kunststof of aluminium? Bij Master Home Comfort krijgt u altijd de beste kwaliteit, waarvan u jarenlang plezier en gemak zult ondervinden.

Uitgebreid leveringsprogramma

De kozijnen zijn in een uitgebreid kleurenprogramma en in verschillende modellen verkrijgbaar.

Allerhoogste kwaliteitseisen

Zowel onze kunststof als aluminium kozijnen worden gemaakt bij een selecte groep geautoriseerde kozijnfabrikanten in Nederland en Duitsland. Zij vervaardigen de kozijnen en ramen volgens strenge richtlijnen. Dan weet u zeker dat uw kozijnen aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. De kozijnen zijn KOMO en SKG gecertificeerd en voorzien van CE-label.

Kwaliteit en garantie

Al onze kozijnen worden standaard geleverd met HR++ beglazing, SKG ** hang- en sluitwerk en standaard 10 jaar garantie. Wij monteren uw kozijnen altijd inclusief volledige kunststof binnenafwerking, en indien nodig vervangen wij ook uw stelkozijnen.

Een kunststof kozijn van Master Home Comfort is dus zowel binnen als buiten onderhoudsvrij en voldoet aan de hoogste normen met betrekking tot isolatie. Natuurlijk zijn ze ook geluidwerend en inbraakpreventief.

Kortom, reden genoeg om met ons verder te praten over de mogelijkheden van kwaliteitskozijnen in uw woning.