Verzenden & retourneren

Verzend/ bezorgkosten
Voor verzendkosten / bezorg kosten houden wij de volgende tarieven aan:

  • Bestellingen door heel Nederland € 99,- euro (met uitzondering van de Waddeneilanden, deze zijn op aanvraag)
  • Levering veranda's en tuinkamers € 155.- 
  • Pakketten tot 30kg en van kleine afmeting € 9.95 verzendkosten
  • Waddeneilanden € 17.50

Verzenden & Retourneren

Bij Verandapaleis

Verzenden

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, doen wij er bij Verandapaleis alles aan om het product zo spoedig mogelijk te leveren. Gaat dit om een product wat via DPD pakketdienst wordt verstuurd en wat bij ons op voorraad ligt, dan duurt dit vaak maximaal 1 tot 3 werkdagen.

Bij grotere producten, zoals een veranda, tuinkamer of tuinmeubelen etc., wordt er vooraf contact met u opgenomen over de levering, en indien het een totaal deal betreft een afspraak gemaakt voor de montage van het product. Dit wordt altijd in samenspraak met u gedaan, zodat onze leverancier of monteur niet voor een dichte deur komen te staan.
Voor leveringen die via onze toeleveranciers worden geleverd kunt u voor een indicatie van de levertijd 1 dag voorafgaand contact met ons opnemen voor een indicatie van de levertijd of een verzoek in dienen om vooraf telefonisch te worden benaderd door de transporteur. Hierbij krijgt u een tijdsindicatie van de levertijd, zodat u weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

Uw bestelling zal worden afgeleverd tot aan de voordeur of indien dit niet mogelijk is gelost worden naast de wagen.

Mocht u toch vragen hebben over uw levering? Neem dan direct contact met ons op via onze klantenservice! U kunt ons bellen via 036-5375640 of een email sturen naar [email protected]  (alleen geopend tijdens werkdagen & kantooruren).

 

Retourneren

Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, of wilt u het product retourneren, dan is dit vaak mogelijk bij Verandapaleis. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Als u uw bestelling laat retourneren, moet u voldoen aan de volgende voorwaarden.

U dient uw bestelling in de onbeschadigde verpakking aan te bieden zoals u het heeft ontvangen. Bestellingen waar tevens een montage afspraak voor is gemaakt en worden geretourneerd en de montage wordt geannuleerd zal 25% van het totaal bedrag in mindering worden gebracht i.v.m. gederfde inkomsten van ons montage team. M.u.v. maatwerk bestellingen deze zijn geheel uitgesloten van retourzending.  De kosten voor retourzending van het product komen voor uw rekening.

Zonder opgave van reden kunt u indien gewenst binnen 8 dagen de gehele bestelling retourneren. Producten en artikelen die speciaal in uw opdracht zijn vervaardigd en voldoen aan de specificaties zoals u die heeft doorgegeven of maatwerk producten, kunnen niet worden geretourneerd.

Binnen 30 dagen wordt uw geld terug gestort op uw rekening. Is het totale geretourneerde pakket niet compleet dan worden de ontbrekende producten aan u in rekening gebracht. Neem voordat u de bestelling retourneert eerst contact met ons op via de klantenservice 036-5375640 of [email protected]

Beschadigingen

Indien er producten van uw bestelling beschadigd zijn, dient u dit vast te stellen tijdens de levering. U moet het beschadigde product kenbaar maken aan de transporteur, weigeren en direct mee terug geven aan de transporteur. Deze producten worden dan kosteloos vervangen. Indien u beschadigingen constateert na aflevering van uw bestelling vervalt uw recht op een kosteloze vervanging van het beschadigde product.

Beschadigingen die geconstateerd worden na aflevering kunnen niet worden geretourneerd.

Voor het retourneren of het bespreken van een probleem met uw product, vragen wij altijd om een ordernummer, uw naam en adresgegevens, een beschrijving van het probleem en enkele foto’s. Hiermee kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »