Glasschuifwand 4060 / 4 x 980cm - EXCL. MONTAGE & SCHROEFFUNDATIE

  1. Home
  2. Glasschuifwand 4060 / 4 x 980cm - EXCL. MONTAGE & SCHROEFFUNDATIE

Glasschuifwand

€1.480,00
Merk:
Deponti
EAN:
7448111092010
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
Op afspraak geleverd

Productomschrijving

Met een glasschuifwand maakt u van uw veranda letterlijk in een handomdraai een luxe tuinkamer en geniet u het hele jaar door van uw tuin én uw terras. U creëert als het ware een nieuwe plek in uw huis waar binnen en buiten samenkomen.

De glazen panelen worden uitgevoerd in 10mm veiligheidsglas en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen, kunnen in drie tot zes sporen lopen en hebben geen omlijsting; ze bieden daarom een onbelemmerd uitzicht op uw tuin. Daarnaast beschermt een glazen schuifwand ook tegen weer en wind. Zo geniet u, óók met minder mooi weer, van het ultieme buitengevoel.

Onze glazen schuifwanden zijn ook uitermate geschikt voor balkonbeglazing. Een glazen schuifwand op uw balkon zorgt ervoor dat u ook langer kan genieten van deze buitenruimte en tóch de vrijheid behoud om te kiezen u of de wanden open zet of dicht laat.

Naast standaard glaspanelen zijn ook glaspanelen met een geslepen en gepolijst handvat gat van 50mm leverbaar. Daarbij wordt automatisch een bijpassend tweezijdig indraaihandvat meegeleverd. Dat zorgt voor een glaswand met perfecte afgewerkt en luxe handvat.

De glazen schuifwanden kunnen optioneel voorzien worden van additionele accessoires zoals plakhandgrepen, borstels en meenemers welke los zijn bij te bestellen. Kiest u voor het + pakket dan wordt uw glasschuifwand geleverd met 1 deur met gepolijst gat en RVS indraai handvat, meenemers, tochtprofielen, en sluitprofielen aan de staanders. Hiermee is de gehele glasschuifwand wind en waterdicht.

 

Leverbaar in:  

3 breedte maten  640mm , 820mm en 980mm.

5 hoogte maten 2000, 2100,2200,2300,2400,2500mm

Boven en onder rail in RAL 7024 antraciet, RAL 9001 creme wit , RAL 9016 verkeerswit

 

Extra accessoires:

Aluminium plakgreep ovaal

RVS plakgreep rond

Tochtborstel

Meenemers

Afsluitprofiel set met borstel voor aan de staanders

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »